Even Voorstellen

Het is onbescheiden om te beginnen met jezelf maar aan andere kant wilt u graag weten wie u het team van Muurling Oogzorg voorstelt.
Dus dan ben ik toch maar eerst aan de beurt:

Jorrit Muurling BOptom, Optometrist

Jorrit Muurling

Directeur en vennoot van Muurling Oogzorg v.o.f. .

Mijn grootvader startte ons familiebedrijf in 1913 en mijn vader heeft het van 1963 tot 1990 geleid.  Sinds 1990 vertegenwoordigen wij de derde generatie die aan het roer staat van Muurling Oogzorg en in 2013 bestaat ons bedrijf dus 100 jaar!

In 1986 ben ik afgestudeerd als vakbekwaam opticien aan de Christaan Huygensschool te Rotterdam. Na de toenmalige vervolg studies oogmeetkunde(1988) en contactlensspecialist(1990) kreeg ik de gelegenheid om tot de eerste 27 academisch opgeleide optometristen van Nederland te behoren. Ik studeerde af in 1996 aan de Hogeschool Utrecht en mag sindsdien mij Bachelor Optometry noemen.
Ik ben van 1998 t/m 2007 actief geweest in het bestuur onze beroepsvereniging, de Optometristen Vereniging Nederland (OVN), waarvan 6 jaar in de rol van plaatsvervangend voorzitter. Van 2007 tot 2010 ben ik  voorzitter geweest van het segment kleinbedrijf van de Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven (NUVO).  Op dit moment ben ik actief in het bestuur van de plaatselijke ondernemersverenigingen.
Mijn doel is om u zo goed mogelijke optometrische diensten en optiekproducten te leveren. Mijn filosofie is dat dan alleen een gezonde verstandhouding kan ontstaan tussen u als cliënt c.q. patiënt en mij als dienstverlener in de zorg en leverancier van optiekproducten.

Al onze medewerkers kunt u aantreffen bij werkzaamheden in ons optiekbedrijf en optometriebedrijf. Zij hebben echter allen een specifieke taak waarin ze uitblinken. Hieronder volgt een korte kennismaking

Elvira Jusic, Gecertificeerd opticien,  (Zwolle, 1998, Amersfoort 2008)

Elvira Jusic

Elvira is Werkzaam bij Muurling Oogzorg sinds 1997.  Zij heeft zich opgewerkt van assistent opticien tot bedrijfsleider optiek (sinds 2010). Elvira is verantwoordelijk voor alles wat in onze winkel en werkplaats gebeurd. Tevens doet zij oogmetingen.  Samen met Ellen van Toorn vormen zij de experts in ons brilmontage lab, of zoals in ons vak dat heel oneerbiedig ‘de werkplaats’ genoemd wordt. Ze is bovendien heel goed in het afpassen van brilmonturen. Dat is heel belangrijk want hoeveel apparaten er in een optiekwerkplaats ook staan: brilafpassing is en blijft een ambacht!

Haar andere dagelijkse werkzaamheden zijn: montuur- en glasadvies, reparaties, assistentie bij contactlensaanpassing en optometrie, en personeelsmanagement.

En wilt u een nieuw montuur? Elvira kan als geen ander u daarbij helpen.
Elvira heeft bijna geen computer nodig want zij kent praktisch al onze cliënten uit haar hoofd!

Ellen van Toorn, Gediplomeerd opticien (Rotterdam, 1986)

Ellen van Toorn

Ellen en ik hebben in dezelfde tijd de studie optiek gedaan aan de Christiaan Huygensschool te Rotterdam. Na enkele jaren als invalkracht werkt zij nu part-time in ons bedrijf als opticien.  Zij verricht oogmetingen en maakt brillen in ons slijpatelier. Ook assisteert zij in de optometriepraktijk.  Ellen is samen met Elvira het eerste aanspreekpunt als het gaat om moeilijk af te passen brillen.  Daarnaast helpt zij Anja met enkele administratieve taken.

 

Anja van der Hoff, Gediplomeerd opticien assistente(Dordrecht, 1977)

Anja van der Hoff

Sinds 2003 is Anja bij Muurling Oogzorg onze brilmode specialiste.
Als niemand er meer uitkomt dan weet zij op montuurgebied de oplossing. Zij houdt de trends goed in de gaten zodat onze collectie altijd “up to date” is.
Anja assisteert tevens bij de aanpassing van contactlenzen en heeft enkele administratieve taken.

Arthur Posthumus, Gecertificeerd opticien assistent (Zwolle, 2005)

Arthur Posthumus

Werkzaam bij Muurling Oogzorg sinds 2003. Arthur zorgt dat uw brillenglazen zo mooi mogelijk worden berekend en besteld.
Om perfecte contactlenzen aan te passen moet er tijdens een aanpassingsprocedure nogal eens een lens geruild worden. Arthur zorgt dat de juiste lenzen op het juiste oog terecht komt.

 

José Schoonhoven, winkelmedewerkster en secretaresse

José Schoonhoven

José zorgt voor een altijd nette winkel en optometriepraktijk.  Tevens kan zij u uitstekend helpen bij de keuze van een montuur. José helpt Arthur tevens bij allerlei logistieke zaken.

 document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);